Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Nieuwe Osdorpergracht 253
1068 HV Amsterdam
+31 85 087 07 05 info@orionfd.nl +31 850 870 705

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 10.00 - 18.00 uur

Eenmanszaak/ ZZP

Een eenmanszaak is een rechtsvorm waarbij u de enige verantwoordelijke bent voor het bedrijf. Het voeren van administratie vraagt tijd en gerichte kennis. Deze kennis hebben onze boekhouders in huis. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

 

Administratiekantoor Orion kan u ontzorgen van de volledige financiële administratie. Naast u boekhouding verzorgen wij ook de verplichte aangiften voor de BTW en Inkomstenbelasting en stellen we de jaarrekeningen op.

 

Administratiekantoor Orion gaat professioneel te werk en voorziet u van een adequaat advies, waarmee u verder kunt. Daarnaast kunnen wij voor u de gewenste bedrijfsverzekering afsluiten, in dit geval krijgt u 10% korting p.m. op uw boekhouding (zolang de verzekering via ons kantoor blijft lopen).

 

Ons administratiekantoor gaat net een stap verder dan nodig is, wij geven u advies over de benodigde schadeverzekeringen, inkomensvoorzieningen, bezwaar instellen en uitstel vragen behoren tot de extra werkzaamheden waar wij geen extra kosten voor rekenen. Wij rekenen ook geen extra kosten als binnen de werkkaders extra werkzaamheden verricht moeten worden, omdat u een deadline moet halen.  

Als boekhouderkantoor in Amsterdam en omgeving krijgen we vaak geluiden van kleine ondernemers dat ze geen zicht hebben op hun administratie en boekhouding.

 

Wij werken met een modern systeem waarbij u gebruik maakt van een app om u bonnen, en facturen in te scannen en aan te leveren en krijgt u toegang tot een dashboard voor een inzicht in uw bedrijfs financiën. De verplichte aangiften BTW en IB worden pas ingediend nadat u deze heeft bekeken en heeft goedgekeurd. 

Door op deze manier te werken weten wij als boekhoudkantoor en u als ondernemer exact hoe u ervoor staat en dat de aangeleverde gegevens bij de belastingdienst door u eerst zijn goedgekeurd.

 

Dit is in tegenwoordige tijd voor een boekhouder en ondernemer het meest efficiente manier van werken. U wint hierdoor veel tijd en kunnen wij als administratiekantoor ons tijd veel meer besteden in het adviseren naar u als ondernemer. Voor u als ondernemer betekend deze tijdwinst dat u meer tijd kunt geven aan u onderneming en doen waar u echt goed in bent.  

 

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Plan dan hier een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie