Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Nieuwe Osdorpergracht 253
1068 HV Amsterdam
+31 85 087 07 05 info@orionfd.nl +31 850 870 705

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 10.00 - 18.00 uur

Orion Taxi verzekeringen!

Als taxiondernemer breng je het liefst je klanten zo veilig mogelijk naar hun bestemming. Orion Taxi verzekeringen helpt je dit zorgeloos te kunnen doen. Wij bieden verzekeringen die goed aansluiten op de wettelijke eisen en de wensen van de taxiondernemer.

Waarom Orion Taxi verzekeringen?

 • Gratis overstappen
 • Expert in taxiverzekeringen
 • 7 dagen in de week bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur
 • Reactie binnen 24 uur
 • 10% korting bij aanvullende diensten
 • Gratis schadeafhandeling bij verhaalbare schade
 • Vervangend taxivoertuig bij schade (Bij beschikbaarheid)
 • Loyaliteitsbonus (Wegens succes verlengt t/m 31 Maart 2022)

Zoals je kunt lezen hebben wij een uniek concept als tussenpersoon voor onze verzekerden. Wij kunnen u taxiverzekering 7 dagen per week tot in de late avond uren voor u afsluiten. Wanneer u kiest voor een taxiverzekering bij ons, dan kiest u voor een betrouwbare tussenpersoon die de taxibranche heel goed kent. 

Wij houden ons constant bezig om onze dienstverlening op gebied van taxiverzekeringen zo goed mogelijk aan te sluiten bij de regelmatig veranderende taximarkt.

Loyaliteitsprogramma

Wat houd onze loyaliteitsprogramma in? Het antwoord is heel simpel:

Onze klanten die 1 jaar via ons een taxiverzekering hebben, krijgen in de 13e maand de keuze uit een cashback of cadeaubon t.w.v.: € 60,-. 

Ook voor de aandragers geldt deze actie. Ben jij dus klant bij ons en jij draagt iemand aan die zijn taxiverzekering bij ons onderbrengt, dan kun jij een loyaliteitsbonus oplopen. Het is daarmee een win-win situatie voor iedereen: 

 • Bonus voor de aandrager
 • Bonus voor de aangedragene 
 • Bonus voor de blijver

Stel je eens voor. Jij draagt 1 verzekerde aan en jij blijft een jaar bij ons verzekerd. De bonus die jij dan ontvangt, is dan € 120,-! Dit betekent dus dat jouw bonus kan oplopen naarmate jij meer referenties hebt. (Er geldt wel een maximum van 10 aangedragen polissen).

Het maximale wat jij daarmee in 1 jaar kan terug verdienen is 11 x €60,- = €660,-.

Zijn jullie goedkoop? 

Dit is een vraag die we van de meeste taxichauffeurs ontvangen. De vraag of wij een goedkope taxiverzekering aanbieden is niet zo heel makkelijk gegeven. Wij zijn namelijk niet op de hoogte van andere tussenpersonen en hun tarieven. 

Om de taxiondernemers zo goed mogelijk te bedienen en al hun vragen op gebied van verzekeringen te beantwoorden zijn we daarom ook de enige tussenpersoon die 7 dagen in de week tot 22.00 uur bereikbaar is. 

Daarnaast bieden wij, als enige tussenpersoon in Nederland, ook een vervangend taxivoertuig aan wanneer jij door een aanrijding jouw taxi voor langere tijd moet missen. (een vervangend taxivoertuig is alleen op beschikbaarheid). 

Als tussenpersoon met specialistische kennis van de taximarkt kun jij ervan uitgaan dat wij er voor de taxiondernemer zijn.

 

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie