Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Nieuwe Osdorpergracht 253
1068 HV Amsterdam
+31 85 087 07 05 info@orionfd.nl +31 850 870 705

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 10.00 - 18.00 uur

De holding & B.V.

Een holding is een vennootschap die de hoogste onderneming is binnen een groep van ondernemingen. Naast het spreiden van risico’s heeft een holdingconstructie vele voordelen. Maar er zitten ook veel haken en ogen aan als het gaat om het uitvoeren van een goede financiële administratie.

 

Administratiekantoor Orion kan de volledige boekhouding voor alle B. V’s verzorgen. Naast de boekhouding en de fiscale aangiften adviseren wij u ook hoe u de B.V. het beste kunt inrichten. Wij bieden ook ondersteuning in het vastleggen van eventueel onderlinge afspraken. Indien gewenst kunt u de vastgelegde afspraken laten bekrachtigen door een notaris.

 

Administratiekantoor Orion gaat professioneel te werk en voorziet u van een adequaat advies, waarmee u verder kunt. Daarnaast kunnen wij voor u de gewenste bedrijfsverzekering afsluiten, in dit geval krijgt u 10% korting p.m. op uw boekhouding (zolang de verzekering via ons kantoor blijft lopen).

 

Ons administratiekantoor gaat net een stap verder dan nodig is, wij geven u advies over de benodigde schadeverzekeringen, inkomensvoorzieningen, bezwaar instellen en uitstel vragen behoren tot de extra werkzaamheden waar wij geen extra kosten voor rekenen. Wij rekenen ook geen extra kosten als binnen de werkkaders extra werkzaamheden verricht moeten worden, omdat u een deadline moet halen. 

 

Als boekhouderkantoor in Amsterdam en omgeving krijgen we vaak geluiden van kleine ondernemers dat ze geen zicht hebben op hun administratie en boekhouding. Wij werken met een modern systeem waarbij u gebruik maakt van een app om u bonnen, en facturen in te scannen en aan te leveren en krijgt u toegang tot een dashboard voor een inzicht in uw bedrijfs financiën. De verplichte aangiften BTW en IB worden pas ingediend nadat u deze heeft bekeken en heeft goedgekeurd. 

Door op deze manier te werken weten wij als boekhoudkantoor en u als ondernemer exact hoe u ervoor staat en dat de aangeleverde gegevens bij de belastingdienst door u eerst zijn goedgekeurd.

 

Dit is in tegenwoordige tijd voor een boekhouder en ondernemer het meest efficiente manier van werken. U wint hierdoor veel tijd en kunnen wij als administratiekantoor ons tijd veel meer besteden in het adviseren naar u als ondernemer. Voor u als ondernemer betekend deze tijdwinst dat u meer tijd kunt geven aan u onderneming en doen waar u echt goed in bent. 

 

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Plan dan hier een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie