Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Nieuwe Osdorpergracht 253
1068 HV Amsterdam
+31 85 087 07 05 info@orionfd.nl +31 850 870 705

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 10.00 - 18.00 uur

Heeft u een nieuwe woning aangekocht?

Wanneer u toe bent aan een vervolg stap in uw leven en besluit om te gaan verhuizen spelen er een aantal dingen waar u vragen over kunt hebben:

 

  1. Hoeveel kan ik lenen o.b.v. mijn huidige inkomen?
  2. Wat doe ik als mijn huis nog niet is verkocht?
  3. Welke opties zijn er als ik minder kan lenen dan koopprijs van mijn nieuwe woning?
  4. Kan ik overwaarde van mijn huidige woning gebruiken?
  5. Kan ik de overwaarde financieren om het te kort aan te vullen?

 

Bij al deze en overige vragen helpen de hypotheekadviseurs van Orion hypotheken u graag. Plan hier een gesprek in met 1 van onze hypotheekadviseurs. Onze hypotheekadviseur zal u in het 1e gratis (online) hyotheekadviesgesprek een duidelijk beeld proberen te schetsen zodat een keuze maken voor u minder lastig wordt. 

Het is van belang dat wij als hypotheekadviseurs u een zo goed mogelijk beeld geven over de voor en nadelen van het aangaan van een nieuwe hypotheek.

 

Oversluiten

Vindt u uw huidige hypotheek te duur en wilt u overstappen van geldverstrekker zodat u lagere maandlasten heeft?

 

De hypotheekadviseurs van Orion helpen u graag met het bekijken van de mogelijkheden. Als 1e maakt u een afspraak voor een gratis (online) hypotheek adviesgesprek. De hypotheek adviseur vraagt u om voorgaande het gesprek het e.e.a. op te sturen en in origineel mee te nemen. Zo kan de hypotheek adviseur een zo goed mogelijk beeld schetsen om u adequaat te adviseren.

Onze hypotheekadviseur zal voor u in een simpel te lezen scheme de voor en nadelen van het oversluiten van een hypotheek weerleggen, pas als u overtuigd bent van ons advies gaan we het vervolg traject in. 

Bent u overtuigd van onze expertise en besluit u verder te gaan met ons dan bespreken wij met u het dienstverleningsdocument en opdracht tot dienstverlening document. Na het ondertekenen van deze documenten mogen wij officieel voor u aan de slag gaan.

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie