Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Nieuwe Osdorpergracht 253
1068 HV Amsterdam
+31 85 087 07 05 info@orionfd.nl +31 850 870 705

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 10.00 - 18.00 uur

Service abbonement afsluiten

Als u het onderstaand formulier invult en opstuurt, nemen we u aanvraag inbehandeling en zorgen we ervoor dat u binnen 24 uur de overeenkomst ontvangt voor het gekozen type abonnement.

U gaat het abonnement in princiepe aan voor de duur van 1 jaar met telkens een stilzwijgende verlenging voor de duur van 1 jaar. Tussentijds kunt u het abonnement wel upgraden maar niet downgraden. Het downgraden van een service abonnement gebeurd in de volgende periode van verlenging. Dit geldt ook voor het beëindigen van het service abonnement.

We willen u er op benadrukken dat de service abonnementen niet verplicht zijn. Dit is enkel een extra service vanuit onze dienstverlening om een hoge klanttevredenheid te garanderen.

Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat wij als adviesbureau u extra gaan belasten voor aanvullende producten of diensten. U kunt ervan uitgaan dat aanvullende producten en diensten die binnen de werkkaders van ons adviesbureau staan inbegrepen zijn in de service abonnementen. 

De service abonnementen zijn ook een uitkomst als u zich helemaal niet bezig houd met de constant veranderende regels en wetten binnen de financiële wereld, dat doen wij voor u.

 

service abbonement
Uw gegevens
Extra informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie