Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Nieuwe Osdorpergracht 253
1068 HV Amsterdam
+31 85 087 07 05 info@orionfd.nl +31 850 870 705

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 10.00 - 18.00 uur

Startershypotheek

Als starter op de woningmarkt komt er veel op u af. U weet niet waar u moet beginnen, en bij wie.

 

Schakel Orion Hypotheekadviseurs in, wij helpen u zo goed mogelijk met het advies en bemiddeling traject voor de aankoop van uw eerste huis. Wij helpen u graag met het vinden van een passende startershypotheek.

 

Allereerst plannen wij een intakegesprek, tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en bestuderen de relevante documenten. De hypotheek adviseur geeft vooraf het gesprek aan welke documenten u mee moet nemen. Tijdens het gesprek geven we een inzicht in uw maximale leencapaciteit.

 

Besluit u na de intake de diensten van Orion Hypotheken af te nemen, dan wordt het dienstverleningsdocument en het opdracht tot dienstverlening met u besproken. Na het ondertekenen van deze documenten kunnen wij officieel voor u aan de slag als hypotheek adviseur.

 

Tijdens het intakegesprek heeft u inzicht gekregen in wat u kunt lenen. Hierna kunt u op zoek naar uw droomhuis. Heeft u deze eenmaal gevonden en is uw bod geaccepteerd? Dan gaat u de voorlopige koopovereenkomst tekenen. Hierna maakt u een vervolgafspraak met 1 van onze hypotheek adviseurs om uw hypotheekaanvraag concreet te maken.

 

Bij het 2e gesprek zal onze hypotheekadviseur 3 voorstellen met u bespreken en u adviseren. Uiteindelijk maakt u de keuze welke van de voorstellen het beste bij u past en welke u wilt accepteren.

 

Wij maken het dossier samen met u compleet en na ondertekening van het renteaanbod (tijdelijke offerte) sturen we dit terug naar de bank. Wij werken met directe aanstellingen bij de banken en de lijnen zijn kort. Hierdoor kunnen de dossiers sneller worden afgewikkeld. De bank doet zijn laatste controle en geeft finaal akkoord

 

Gefeliciteerd, Orion Hypotheken en zijn hypotheekadviseurs hebben ervoor gezorgd dat de aankoop van uw 1ste woning een feit is. 

 

 

Nazorg

Financiële zorgen achteraf is verleden tijd! De dienstverlening van Orion Hypotheken gaat een stapje verder. U kunt kiezen voor gratis basis service abonnement. Hiermee voorkomt u dat belangrijke (wet) wijzigingen onopgemerkt blijven.

Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie