Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Nieuwe Osdorpergracht 253
1068 HV Amsterdam
+31 85 087 07 05 info@orionfd.nl +31 850 870 705

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 10.00 - 18.00 uur

Werkgeversverklaring

Ben je in loondienst bij een werkgever en wil je een hypotheek aanvragen, dan vraagt jouw hypotheekverstrekker altijd om een werkgeversverklaring. Deze verklaring wordt afgegeven door jouw werkgever en hierin verklaart hij of zij onder meer jouw jaarlijks bruto-inkomen en wat voor een dienstverband (vast of tijdelijk) jij hebt. Daarnaast moet jouw werkgever op deze verklaring aangeven of er aan jou een lening is verstrekt of dat er sprake is van een loonbeslag. 

Hiermee is de werkgeversverklaring bij de aanvraag van een  hypotheek een belangrijk document. Je laat daarmee aan jouw bank of hypotheekverstrekker zien dat er genoeg zekerheid en inkomen is om de maandelijkse hypotheeklasten te kunnen betalen.

 

Downloaden van de verklaring

Om het jou makkelijk te maken kun je hier de NHG-werkgeversverklaring downloaden en laten invullen door jouw werkgever. Zorg er op dat jouw werkgever het formulier na het invullen ook ondertekent en eventueel voorziet van een bedrijfsstempel. Heb je liever een Engelstalige werkgeversverklaring? Dan kun je die downloaden vanaf deze website

 

Vragen? 

Heb je vragen over het invullen van de verklaring, neem dan contact op met onze hypotheek adviseurs. Zij helpen je graag.

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie