Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Nieuwe Osdorpergracht 253
1068 HV Amsterdam
+31 85 087 07 05 info@orionfd.nl +31 850 870 705

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 10.00 - 18.00 uur

Woning verkopen

Wilt u uw woning verkopen? Dan is Orion makelaars de juiste keuze. Onze experts hebben ruim 9 jaar ervaring in de makelaardij en zijn actief in omgeving Randstad. 

Onze werkwijze

• Bezichtigen woning die verkocht moet worden.
• Adviesgesprek (wat verwacht de klant van ons).

• Vervolggesprek met verkoopadvies.
• Foto’s laten maken voor de website, verkoop sites zoals Funda en sociale media.
• Te koop zetten van de woning.

• Organiseren van bezichtigingen.
• Biedingen bespreken.

• Koopovereenkomst opstellen.
• Inspecteren van de woning voor de overdracht.
• Begeleiden bij de Notaris.

 

Verkoop opbrengsten bij Orion Makelaars

Als makelaarskantoor gespecialiseerd in de verkoop van woningen omgeving randstad zullen wij er alles aan doen om de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. Alle biedingen die binnenkomen zullen besproken worden met u als verkoper, daarnaast zullen we ook het klantprofiel bespreken. Om enigszins zekerheid te hebben of de kandidaat de financiering rond kan krijgen zullen we om een inkomensverklaring vragen (dit kan een loonstrook zijn of een uitdraai van het UW register). Dit kan veel tijd en kosten besparen als achteraf blijkt dat de koper de financiering toch niet rond krijgt. 

Uiteindelijke beslissing zal altijd bij u als verkoper zijn, u bent immers eigenaar van de woning en u hoeft niet altijd ons advies te volgen. Wanneer u ons advies niet opvolgt vragen we u wel een afstandsverklaring te ondertekenen waarin u bevestigd dat u afstand doet van ons advies. 

 

Verkoopvormen bij Orion Makelaars

Orion Makelaars kan van A tot Z het gehele verkoopproces inclusief de bezichtigingen uit handen nemen. Voor werkzaamheden inclusief bezichtigingen brengen wij een courtage van 1,5% van de verkoopprijs exclusief de BTW in rekening.

Als u ervoor kiest om de bezichtigingen zelf in te plannen en te organiseren dan brengen wij een courtage van 1 % van de verkoopprijs exclusief BTW in rekening.

 

Heeft u nog vragen welke onbeantwoord zijn? Neem dan concact met ons op, we proberen dan al u vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden.

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie