Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Nieuwe Osdorpergracht 253
1068 HV Amsterdam
+31 85 087 07 05 info@orionfd.nl +31 850 870 705

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 10.00 - 18.00 uur

Ondernemershypotheek

Ben jij ondernemer, ZZP-er of freelancer en wil jij graag een huis te kopen? Dan is het vaak lastig om in te schatten hoe de banken naar bepaalde onderwerpen op jouw jaarrekening kijken. Met als gevolg een ingewikkeld traject waarin veel gegevens van jouw bedrijf een belangrijke rol spelen.

 

Geen paniek!

Juist voor zelfstandige ondernemers bieden de ondernemershypotheken van Orion Hypotheken een uitkomst. Voor deze hypotheken werken wij samen met diverse banken die beschikken over een speciale ondernemersdesk. Hierin kunnen we elke ondernemer voorleggen en de specifiek kostenposten bespreken die van invloed zijn op de hypotheekaanvraag. Wij adviseren vervolgens hoe jij de slagingskans van jouw hypotheekaanvraag kunt vergroten.

 

Meer weten of gelijk een hypotheek afsluiten?

Overtuigd van onze expertise en wilt jij verder gebruik maken van onze dienstverlening?  In dat geval bespreken wij met jou ons dienstverleningsdocument en opdracht tot dienstverlening document. Na het ondertekenen van deze documenten mogen wij officieel voor jou aan de slag gaan met een hypotheekaanvraag.

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie